Muhler
User icon
Favorites
Количка

Начини на плащане

При доставката (т.нар. Наложен платеж):

при получаване на стоката вие заплащате на куриера сумата, посочена във вашата онлайн заявка. Това е т.нар. наложен платеж, при който заплащането става по избор на клиента: в брой или с банкова карта в случай, че куриерът разполага с работещо POS-устройство. Ако куриерската фирма е лицензирана за предоставяне на услугата Пощенски паричен превод, куриерът издава разписка за извършеното плащане, която има валидността на касова бележка по отношение на гаранция, право на връщане и рекламация на закупените продукти. В редките случаи, когато изпращаме пратки по куриери, които не предоставят услугата пощенски паричен превод, касовата ви бележка ще бъде издадена от Нетек Онлайн ЕООД. При взимане на пратката ви от офис на Еконт можете да платите – по ваш избор – в брой или с банкова карта.

Bank Card ePay.bg:

при приключване на поръчката ви в онлайн магазина ни, ще бъдете пренасочени към сайта на ePay.bg, където ще може да платите чрез вашата кредитна или дебитна карта на платформата Borika. Подготовката и доставката на поръчката ви ще започнат след получаване на разплащането. Обикновено получаваме потвържденията на плащанията през ePay.bg броени минути след извършването им.

Микросметка ePay.bg:

данните, необходими ви за плащането, ще бъдат посочени преди приключването на вашата заявка, както и в имейла за потвърждението й, който ще получите. Подготовката и доставката на поръчката ви ще започнат след получаване на разплащането. Обикновено получаваме потвържденията на плащанията през ePay.bg броени минути след извършването им. Трябва да проверим при Сентека дали ще предлагаме Микросметка (в Рино се ползва изключително рядко) – ако не, ще премахнем този текст.

По банков път:

данните, необходими ви за плащането, ще бъдат посочени преди приключването на вашата заявка, както и в имейла за потвърждението й, който ще получите. Подготовката и доставката на поръчката ви ще започнат след получаване на разплащането.

Моля, обърнете внимание, че в определени случаи (край на работния ден, неработни дни, празници), постъпването на плащането ви по сметката ни може да отнеме време, което може съответно значително да удължи срока за доставката ви.